V zadnjih dveh letih sta zmagali svetlolaski. Lani je žirijo prepričala Pia Arhar. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
V zadnjih dveh letih sta zmagali svetlolaski. Lani je žirijo prepričala Pia Arhar. Foto: MMC RTV SLO/T. O.

Glasujete lahko tako, da obiščete galerijo. Na finalnem izboru se bo predstavilo 20 kandidatk. Pogoj za sodelovanje je, da so stare od 17 do 28 let in se (lahko tudi rekreativno) ukvarjajo s katerim koli športom.


Revija Šport je leta 2003 prvič izpeljala to prireditev, ki povezuje lepa dekleta in njihove športne sposobnosti. Na prireditvi bodo prireditelji tudi razkrili, katera je postala mis spletnega glasovanja, zato s svojimi glasovi pomagajte lepim dekletom.

Leta 2003 je zmagala atletinja Jana Šumi, leta 2004 karatiestka Lea Huskič, leto pozneje je bila najboljša Karmen Hribar. Leta 2006 je Aneta Salihovič navdušila z znanjem kickboksa. Obetavna sedmerobojka Natalija Waldhuber si je zaslužila zmago leta 2007, lani pa je zmagala še ena športnica, ki je ne le lepa, ampak tudi zelo uspešna: ritmična telovadka Pia Arhar.


V soboto, 18. aprila, bo v Festivalni dvorani res zanimivo. Prireditev bosta povezovala športni novinar Saša Jerkovič in odlična atletinja Brigita Langerholc, med glasbenimi gosti pa omenimo priljubljene Čuke.

T. O.