Foto:
Foto:
Pogovor s Slavišo Stojanovičem

V spletni klepetalnici je povedal, da bo v naslednjih dneh jasno, ali sam ostaja v Domžalah. Sicer pa je razkril, da bi bil pripravljen prevzeti Olimpijo in jo pripeljati
v 1. ligo. Na to temo sta se z Miranom Pavlinom že pogovarjala, a nista dorekla nič konkretnega. Odhod v Interblock je "Slave" zaenkrat kategorično zavrnil.

Kirm in Zahora najdražja

Najboljši nogometaš pretekle sezone po njegovem mnenju je bil Danijel Brezič, medtem ko sta Andraž Kim in Dario Zahora tista "Domžalčana", ki na trgu dosegata najvišjo vrednost.

Pristaš Barcelone in Arsenala si sedaj želi predvsem dobro spočiti. To bo skušal storiti v toplicah v Dobrni. Euro si bo verjetno ogledal kar iz domačega naslonjača.

Stojanovič: Protega bi lahko sporočil prej
V videointervjuju desno Stojanovič pojasnjuje, da ga odhod Protege osebno ni presenetil, pričakoval je le, da bo to sporočil prej. Ne glede na to, sedaj meni, da je nastala nova situacija, ki jo je treba trezno premisliti in pametno odreagirati. Za novo sezono pričakuje, da se bo poleg Maribora, Interblocka in Domžal v boj za vrh vmešal še kakšen klub, ki se sedaj v miru pripravlja, kuje načrte in bo napadal iz ozadja. O Euru ne želi veliko napovedovati, saj pravi, da avtsajderjev praktično ni.

A. V.

Pogovor s Slavišo Stojanovičem