Frank Lampard se je pred novinarji pojavil nasmejan do ušes. Foto: EPA
Frank Lampard se je pred novinarji pojavil nasmejan do ušes. Foto: EPA

John Terry je dan prej povedal, da bodo igralci na že prej sklicanem nedeljskem kriznem sestanku zahtevali "temeljit pogovor s selektorjem". Lampard trdi, da je stvar prenapihnjena: "Ni šlo za nikakršen krizni sestanek. Pogovarjali smo se o tekmi z Alžirijo in se nato obrnili v prihodnost."

Vroče debate ni bilo
"To je John, čustven človek in igralec, toda šlo je le za navaden sestanek, kakršnega imamo trikrat, štirikrat na teden. Ni bilo nobene vroče debate," je ozračje umirjal Lampard. Dan prej je Terry pred novinarji izjavil, da bodo on in nekateri starejši igralci s "Capellom izmenjali različne poglede po tekmi z Alžirijo".

Rad bi, da Capello ostane
Lampard je nedvomno podprl Capella: "V nogometu gredo stvari gor in dol. Imam srečo, da sem v karieri delal z izvrstnimi trenerji, in Fabio je eden izmed njih. Rad delam z njim in želim si, da ostane. Spoštujemo ga in verjamemo vanj, tako kot verjamemo, da bomo v sredo zmagali."

Na trditev Terryja, da lahko nasprotnikovo obrambo zlomita le Rooney in Joe Cole, pa Lampard pravi: "Ne verjamem, da mu je kdo izmed igralcev kaj zameril. Nismo tako občutljivi. Sam nisem trkal na Johnova vrata in ga spraševal, ali misli, da jaz ne morem načeti nasprotnikove obrambe."

Proti Sloveniji bo začel Upson
Medtem je Fabio Capello razrešil vsaj eno dilemo glede sredine tekme. "V obrambi bo namesto porumenelega Jamia Carragherja igral Mathew Upson," je povedal "Don Fabio". Branilec West Hama je dobil prednost pred Michaelom Dawsonom.