Mario Balotelli in Giorgio Chiellini sta se zapletla v zelo zabaven pogovor po telefonu. Foto: Zajem zaslona
Mario Balotelli in Giorgio Chiellini sta se zapletla v zelo zabaven pogovor po telefonu. Foto: Zajem zaslona

Akterja so v torek soočili v priljubljeni satirični oddaji Le Iene Show na televiziji Italia 1. Najprej so doma obiskali Balotellija in ga prosili, ali lahko na majico napiše posvetilo Chielliniju, da jo odnesejo v Torino. "Čeprav si me nepričakovano zabodel v hrbet, ti želim vseeno dobro. Objem, veliki!" je napisal "Super Mario".

Nato so v Torinu ustavili Chiellinija, mu predali majico in dali telefon, da je poklical Balotellija. Razvil se je zelo zabaven pogovor. "Žal mi je, a nekaj sem moral povedati o tebi, Mario. Omahoval sem o tem, ali naj tisto zapišem v knjigo ali ne. Če ne bi povedal nič, bi bilo slabo, šlo bi za hipokrizijo. Zavedam sem, kaj vse je to pomenilo."

"Kje si našel ravno mene?"
"Prvič v življenju si za škandal poskrbel ti in ne jaz! Pri vseh slabih stvareh, o katerih bi lahko pripovedoval, kje si našel ravno mene? (smeh) Odgovoril sem ti predvsem zaradi tega, ker od tebe tega nisem pričakoval. Nisem negativna oseba, vedno se šalim,"
se je nasmejal Balotelli.

"Bil sem nevoščljiv. V življenju se moraš kdaj zmotiti, da se lahko izboljšaš! Ko sem naredil kakšno napako, sem se vedno veliko naučil, to bom počel tudi naprej," je odvrnil Chiellini.

"Nikoli ni bilo vojne"
Balotelli je dodal, da ni potrebe po premirju med njima, saj "nikoli ni bilo vojne". Chiellini je sklenil, da ne bi imel nič proti, če prihodnje leto skupaj zaigrata na evropskem prvenstvu: "Upajmo, da bo tako, bilo bi mi v veselje. Nimam nikakršnih težav."

Oba sta se še pošalila, da bo prišel tudi čas, ko bo svojo knjigo napisal Balotelli. "Ne vem, ali se bo to zgodilo. Bila bi predolga," se je spet do ušes razlezel nasmešek napadalcu Brescie. Vprašali so ga še, ali mu lahko poklonijo Chiellinijevo knjigo: "Seveda, samo iztrgajte ven strani, kjer govori o meni (smeh)."

Sorodna novica Oster odziv Balotellija in Mela na zapise v Chiellinijevi avtobiografiji

"Negativna oseba, ki ne spoštuje moštva"
Chiellini je Balotellija v avtobiografiji Jaz, Giorgio (Io, Giorgio), ki je izšla v torek, označil za "negativno osebo, ki ne spoštuje moštva", in to ponazoril s primerom s Pokala konfederacij leta 2013 v Braziliji, kjer bi si Balotelli zaradi obnašanja po njegovem mnenju zaslužil kakšen udarec.

Na odgovor ni bilo treba dolgo čakati. "Le kaj boš imel nekega dne povedati o zdajšnjih soigralcih, čudni kapetan. Če to pomeni biti šampion, raje nisem. V reprezentanci sem imel vedno spoštovanje. Jaz sem vsaj iskren in pogumen, da povem stvari v obraz. Ti si imel za to od leta 2013 veliko priložnosti. Lahko bi se obnašal kot pravi moški, a tega nisi naredil," je Balotelli v soboto zapisal na Instagramu.