Gostujoči kapetan Igor Matić je dosegel edini zadetek na dvoboju. Foto: www.alesfevzer.com
Gostujoči kapetan Igor Matić je dosegel edini zadetek na dvoboju. Foto: www.alesfevzer.com
Elsnerja skrbi strelska neučinkovitost Domžal

V domžalskem taboru so pred tekmo upali, da bo lahko zaigral tudi Matej Podlogar, čeprav je imel veliko težav in je po treningu tudi potreboval zdravniško pomoč. A je bil nato vendarle v postavi izbrancev Luke Elsnerja. Prvi del je večinoma potekal ob terenski premoči srbske ekipe, ki si je tudi pripravila nekaj priložnosti, a je ostalo pri izidu 0:0. Za Domžalčane je lepšo in nevarnejšo akcijo v 13. minuti izpeljal Nejc Skubic, ko je s prostega strela z leve strani meril nevarno, a je bil domači vratar Nemanja Stevanović zbran in je žogo ujel pred prečko.

Čukarički bi lahko povedel v 25. minuti, ko je žoga v nevarnem poskusu s kota Rajka Brežančića na srečo Domžalčanov zadela vratnico. Drugo lepšo priložnost pa je imela domača ekipa deset minut zatem, toda po prodoru Andrije Pavlovića, ki se je na kakšnih 12 metrih otresel gostujočih branilcev in nevarno meril, je žoga končala tik ob vratnici zunaj igrišča.

Tudi v drugem delu so bili konkretnejši gostitelji. Igor Matić, ki je dosegel edin zadetek na prvi tekmi, je v 65. minuti z glavo s kakšnih treh metrov meril natančno v Vidmarja, ki je z nekaj težavami žogo ukrotil, deset minut zatem pa so Beograjčani še drugič na tekmi stresli okvir vrat, tokrat je žogo v prečko poslal Petar Bojić. Le minuto za to akcijo je sledila še največja priložnost za Domžale. Odbita žoga je prišla do Podlogarja, ki se je znebil branilcev in dobro streljal s kakšnih osmih metrov, a se je izkazal tudi domači vratar in preprečil zadetek.

Evropska liga, 1. predkrog, povratna tekma:
ČUKARIČKI - Domžale 0:0 1:0
1.300 gledalcev
RK:
Korun 95./Domžale

Čukarički: Stevanović, Lucas Piasentin, Stojković, Ostojić, Brežančić, D. Srnić , B. Janković , Matić ( 69./Mandić), Bojić ( 91./Mirosavljević), Pavlović ( 81./Stoijković ), S. Srnić .

Domžale: Vidmar, Skubic, Horić, Trajkovski , Morel , Vancaš Požeg ( 60/Grvala ), Podlogar, Horvat , Majer ( 67./Vuk), Korun , Husmani ( 81./Šišić).

Sodnik: Nikola Popov (Bolgarija)

V odebeljenem izidu je izid prve tekme.

Elsnerja skrbi strelska neučinkovitost Domžal