Luka Elsner je bil v času največjih uspehov Domžal nepogrešljivi član enajsterice. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Luka Elsner je bil v času največjih uspehov Domžal nepogrešljivi član enajsterice. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Velike spremembe v Domžalah

29-letni branilec se je zapisal v zgodovino Domžal kot igralec z največ nastopi v rumeno-modrem dresu (258), z moštvom pa je osvojil vseh pet lovorik. Zadnjo tekmo je odigral v soboto proti Olimpiji.

"Dana mi je bila priložnost delovati s prvo ekipo, s tako kakovostnim trenerjem. Mogoče nekateri ne bodo razumeli moje odločitve, ampak to je bila stvar, ki je bila premišljena, v tej smeri razmišljam že več mesecev. Sem oseba, ki išče nove izzive, ki gleda malo naprej, in mislim, da je moja odločitev prava. Imam ambicije v tem novem poslu," je o odločitvi spregovoril diplomant fakultete za šport, ki je enkrat oblekel tudi dres članske slovenske reprezentance.

V soboto je igralce Domžal še vodil Darko Birjukov, na njegovo mesto pa zdaj prihaja Stevan Mojsilović.

Leon Horvat verjetno končal sezono
Nogometaši Mure 05 so se po zadnji zmagi v državnem prvenstvu zavihteli na tretje mesto, davek za tri točke v Celju pa je bil visok. Ob rdečem kartonu kapetana Fabijana Cipota so Sobočani dobili še pet rumenih kartonov, največji udarec za muraše pa je hujša poškodba Leona Horvata. Horvatu je počila stopalnica, sezona pa je zanj verjetno končana in ga najprej čakajo štirje tedni mirovanja. Poleg Cipota na naslednji tekmi Mure proti Kopru ne bosta smela nastopiti še Matic Maruško in Timotej Dodlek.

Velike spremembe v Domžalah