Tio Cipot je zadel v 1. predkrogu Konferenčne lige. Foto: www.alesfevzer.com
Tio Cipot je zadel v 1. predkrogu Konferenčne lige. Foto: www.alesfevzer.com

Cipot kljub svoji mladosti vztrajno nabira minute v prvoligaškem nogometu. Doslej je dres Mure v Prvi ligi Telemach oblekel na 26 tekmah in ob tem dosegel dva gola, uspešen pa je bil tudi pretekli četrtek, ko je dosegel enega od dveh golov za zmago v Kišinjevu.

Tudi evropska tekmovanja mu niso tuja, saj je v pretekli sezoni dobil priložnost v kvalifikacijah za Ligo prvakov, dvakrat pa je zaigral tudi na tekmah skupinskega dela v Konferenčni ligi.

"Mura je moj klub in vesel sem, da sem danes podaljšal pogodbo. V tem klubu sem zrasel in se razvijal skozi leta, nazadnje pa prišel do tega, o čemer sem sanjal, do igranja v članski konkurenci pred polno Fazanerijo. Zadovoljen sem, da bomo s klubom nadaljevali po skupni poti, in verjamem, da se bomo v prihodnjih letih veselili novih uspehov," je po podaljšanju pogodbe dejal Cipot.

A. Zeljković prva okrepitev Sežancev
Slovenski nogometaš Aleksandar Zeljković je prva poletna okrepitev CB24 Tabora Sežane, je klub sporočil na družbenih omrežjih. 23-letni osrednji branilec se h Kraševcem seli iz vrst Beltincev. Zeljković je v drugi ligi zbral 39 nastopov in dosegel šest golov. V Sežani se je 23-letnik pridružil svojemu bratu Adrianu, ki je pred dnevi podaljšal zvestobo lani devetouvrščeni ekipi prve lige Telemach. "Zelo sem vesel, da sem tukaj. V klubu so me dobro sprejeli, počutim se odlično in obljubljam, da bom na terenu v vsakem trenutku dal vse od sebe. Verjamem, da bo naša skupna pot uspešna. Res sem vesel, da sem tukaj," je dejal Zeljković.