Mura je slabo vstopila v novo sezono in na prvih dveh tekmah obakrat izgubila. Foto: www.alesfevzer.com
Mura je slabo vstopila v novo sezono in na prvih dveh tekmah obakrat izgubila. Foto: www.alesfevzer.com

Cottrell, ki ga odlikujejo dober pregled nad igro, kreativnost in tehnično znanje, so zapisali pri Muri, je sicer za Arsenalovi ekipi U18 in U21 zbral 86 nastopov, ob tem pa dosegel 18 zadetkov in prispeval 13 asistenc.

Cottrell, ki je bil član Arsenala vse od osmega leta starosti, je bil tudi član mlajših selekcij angleške reprezentance.

"Vesel sem, da sem tukaj, in komaj čakam, da se na treningih pridružim novim soigralcem. Vem za uspehe, ki jih je klub dosegel v preteklih letih, in upam, da je pred nami dobra in uspešna sezona, v kateri se nam bo uspelo uvrstiti v kvalifikacije za evropska tekmovanja, prav tako pa se dobro odrezali v pokalnem tekmovanju. Verjamem, da sem se pravilno odločil, da sem prišel v Muro, kjer lahko napredujem," je med drugim dejal Cottrell.

Zvečer je Mura objavila ime nove okrepitve. To je postal hrvaški branilec Daniel Katić, ki je bil od sezone 2018/19 član nemškega Augsburga, kjer je najprej igral v mlajših selekcijah, v minuli sezoni pa je bil član Augsburgove druge ekipe. Zanjo je preteklo sezono odigral 18 tekem in dosegel en zadetek. K Muri se seli na posojo z možnostjo odkupa.

"Vesel sem, da sta se kluba dogovorila glede posoje. V Muro prihajam zelo motiviran in željan dokazovanja. Klubu bom po najboljših močeh pomagal, da doseže zastavljene cilje," je dejal 20-letni osrednji branilec.