Zlatko Zahovič in Darko Milanič na klopi med tekmo Maribor - Krško. Foto: Prva liga Telekom Slovenije
Zlatko Zahovič in Darko Milanič na klopi med tekmo Maribor - Krško. Foto: Prva liga Telekom Slovenije

"Nisem pobegnil, tu sem," je dejal Zahovič, ki je bil med tekmo spet na klopi. Na vprašanje, ali je Milanič še trener, je pozneje odvrnil: "Ne razumem vprašanja."

Strokovno vodstvo je v drugem polčasu brezkrvno obsedelo na klopi, ker menda ni več videlo rešitve. Jo pa še opazijo v boju na naslov državnega prvaka. "Maribor se ne bo predajal. Se pa strinjam, da smo marsikaj izgubili. Treba je delati in zdržati. Če bi videl, da fantje ne bi hoteli, da nimajo želje, volje ... Preprosto smo v obdobju, ko nas vse kaznuje," je povedal Zahovič in poudarjal, da ni panike.

Bi pa morala nastati vsaj zaradi nedopustnega zdrsa, ki si ga je privoščil ob vprašanju, ali je razočaran zaradi slabega obiska. "Počasi, sine, ne provocirat. Imaš še dovolj časa. Pred kratkim se ti je zgodila tragedija, kajne? Te je kaj izučila? Mislim, da te ni nič izučila. Še vedno hočeš provocirat in si nesramen," je rekel Zahovič.
Surov zločin, ki je lani prizadel novinarskega kolega z EkipeSN in v katerem je izgubil očeta, je omenjal še naprej, in s tem po aferi Ibraimi dosegel novo dno v svoji komunikaciji. Na potezi je klub, ki se mora odločiti, kako bo, če bo, poskrbel za svoj ugled ter integriteto v prihodnje.

Zahovič po porazu obračunaval z novinarjem
Zahovič po porazu obračunaval z novinarjem