Mladen Rudonja in Milan Mandarić bosta znova sodelovala. Foto: www.alesfevzer.com
Mladen Rudonja in Milan Mandarić bosta znova sodelovala. Foto: www.alesfevzer.com

Takrat si je želel, da Bišćan ostane trener, saj so zeleno-beli pod njegovim vodstvom osvojili naslov prvaka in tudi pokalno lovoriko.

Prvi mož kluba Milan Mandarić se je odločil zamenjati Hrvata in za trenerja imenovati Ilijo Stolico, Rudonja pa se je poslovil od kluba.

Koprčan je sicer z Mandarićem začel sodelovati pri Portsmouthu, nato sta bila sodelavca tudi v Leicestru in Sheffieldu, v Sloveniji pa sta pred leti združila moči v Kopru.

48-letni nekdanji nogometaš Kopra, Izole, Zagreba, Olimpije, Marsonie, Gorice, Primorja, St. Truidenseja, Portsmoutha, Apollon Limassola in Anorthosisa Famaguste je za slovensko reprezentanco odigral 65 tekem in dosegel en gol. Dal ga je v Bukarešti 14. novembra 2001 v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2002 in zagotovil Sloveniji pot na mundial v Južno Korejo in na Japonsko.

Zmaji prihodnjo soboto gostujejo v Sežani
Olimpija vodi na lestvici Prve lige. Po treh mesecih premora zaradi pandemije novega koronavirusa se bo sezona nadaljevala prihodnji konec tedna, ko bodo zmaji gostovali na stadionu Rajka Štolfe v Sežani.