Simon Sešlar, nekoč reprezentant Slovenije, je bil eno leto športni direktor Olimpije. Foto: MMC RTV SLO
Simon Sešlar, nekoč reprezentant Slovenije, je bil eno leto športni direktor Olimpije. Foto: MMC RTV SLO
Sešlar ni več direktor Olimpije

Po nedeljskem porazu proti Kopru z 1:2 so navijači glasno zahtevali spremembe v klubu. Prvi se je odzval Sešlar, ki se zaveda, da rezultati niso dobri.
"Odstopam z mesta športnega direktorja NK Olimpija, ker rezultati kluba v začetku sezone niso na pričakovani ravni. Ne glede na to, da trdno verjamem, da smo z razpoložljivimi sredstvi vložili vsi skupaj maksimalni napor, je resnica, da rezultati tega doslej niso pokazali in čutim moralno obveznost podati odstop. Lahko pa vam zagotovim, da so postavljeni dobri in zdravi temelji za dolgoročen uspešen razvoj kluba in prepričan sem, da se bo to v prihodnosti tudi pokazalo. Zahvaljujem se vsem za sodelovanje in sploh ne dvomim, da bo klub v prihodnosti dosegal rezultate na ravni imena Olimpija," je v odstopni izjavi zapisal nekdanji reprezentant Sešlar.

Hadžič sledil Sešlarju

Potem ko se je poslovil Sešlar, je s položaja trenerja odstopil tudi Safet Hadžič, zmaje pa naj bi zapustil še branilec Damjan Ošlaj, ki ni zadovoljil pričakovanj Olimpije. Kdo bo novi trener ljubljanskega prvoligaša, za zdaj še ni znano, Hadžić pa je klubu ponudil pomoč, dokler ne najde ustrezne zamenjave.

Ob koncu tekme med Olimpijo in Koprom so Dragonsi ves stadion v Stožicah pozvali k skandiranju: "Uprava, adijo!"

Sešlar ni več direktor Olimpije