Darjan Slavic se iz Murske Sobote seli v Radomlje. Foto: www.alesfevzer.com
Darjan Slavic se iz Murske Sobote seli v Radomlje. Foto: www.alesfevzer.com

"Darjana in njegovo delo spremljamo že dalj časa. Tudi on je prepoznal naš projekt, zato je to dolgoročna rešitev. Verjamemo, da bo prinesel novo energijo in pomagal do obstanka v ligi. Ekipa je talentirana in kakovostna, s pomočjo novega trenerja pa gremo samozavestno v najbolj pomemben del sezone," je dejal športni direktor Grega Marinšek.

Slavic se v Radomlje seli iz Fazanerije, kjer je deloval tako v igralski kot trenerski vlogi. Spomladi, po zadnji trenerski rošadi, ko je Vladimirja Vermezovića nasledil Tonči Žlogar, se je iz trenerskega štaba članske ekipe preselil na klop mladinske selekcije, črno-bele upe pa je še v nedeljo popeljal do zmage proti Radomljam. Muro je po poletnem slovesu Dejana Grabića vodil na treh ligaških tekmah ter črno-bele popeljal do dveh zmag.

Mlinarji so sedem krogov pred koncem prvenstva zadnji na lestvici, deveti Aluminij ima točko več, osma Rogaška beži za štiri točke. Luka Žinko, ki je začasno nasledil Oliverja Bogatinova, ostaja del strokovnega štaba.