Dejan Dončič bo prvič treniral v članski konkurenci. Foto: Twitter/NK Triglav
Dejan Dončič bo prvič treniral v članski konkurenci. Foto: Twitter/NK Triglav

Kranjčane je v lansko sezono popeljal Anton Žlogar, ekipo pa je po slabem začetku prevzel Siniša Brkič. Ta se z novo sezono spet vrača na mesto športnega direktorja.

Igralce dobro pozna
"Vesel sem priložnosti, gre za velik napredek v moji karieri. Ta korak predstavlja nadaljevanje mojega dosedanjega dela z mladimi igralci na najvišji ravni slovenskega klubskega nogometa. Kader sem si zelo dobro ogledal, igralce izjemno dobro poznam, večino še iz časov, ko so ali pa še igrajo za mlajše selekcije slovenske reprezentance," je povedal 45-letni Dončič.

Želi so hitre in agresivne igre
"Gre za zelo mlado, talentirano, karakterno ekipo, ki ima veliko pozitivne energije, kar so pokazali tudi v zadnji polovici prvenstva in na obeh kvalifikacijskih tekmah. Zagotovo je primarni cilj postati stabilen prvoligaš. Vsekakor nameravam kar najbolj vključevati mlade talentirane igralce iz vrst mladinske šole. Moja vizija je, da bo ekipa igrala hitro, agresivno in odgovorno," je za klubsko spletno stran povedal Dončič, ki je zadnjih 13 let deloval v različnih selekcijah Domžal. Zadnjih šest let je bil vodja mladinskega centra.