Trenutno vodilna nogometna ekipa v Prvi ligi Telekom Slovenije je podaljšala pogodbo z Antejem Vukušićem. Foto: www.alesfevzer.com
Trenutno vodilna nogometna ekipa v Prvi ligi Telekom Slovenije je podaljšala pogodbo z Antejem Vukušićem. Foto: www.alesfevzer.com

"Sem srečen in pozitivno presenečen, da sem prejel klic predsednika Milana Mandarića, ki mi je ponudil podaljšanje pogodbe za eno leto. Zahvaljujem se mu za ponujeno priložnost, prepoznal je moj vloženi trud in strelski učinek, ki je verjetno najboljši v moji karieri. To me bo še dodatno motiviralo, da se bom še bolj dokazal in pokazal še več, z ekipo želim osvojiti naslov državnega prvaka. Sem presrečen," je ob podpisu nove pogodbe za klubsko spletno stran dejal Vukušić.

"Zadovoljen sem, da nam je uspelo podaljšati pogodbo z odličnim igralcem. Navsezadnje je Ante Vukušić prvi strelec državnega prvenstva. To podaljšanje dokazuje, da v Olimpiji delamo na dolgi rok in stremimo k ponavljanju uspehov, ki smo jih že dosegli," je v povezavi s tem dodal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

28-letni nogometaš se je Olimpiji pridružil lani poleti in hitro upravičil zaupanje kluba, na dosedanjih 25 tekmah je dosegel 17 golov in prispeval še šest asistenc. S 16 goli je na vrhu najboljših strelcev slovenskega prvenstva in je imel veliko zaslug za to, da so zmaji jesenski del končali na prvem mestu.