Ljubljančani so dobili veliko okrepitev. Foto: www.alesfevzer.com
Ljubljančani so dobili veliko okrepitev. Foto: www.alesfevzer.com

Vodstvo slovenskih prvakov je bilo prejšnje leto zelo zadovoljno s predstavami 25-letnega Dagostina. Ponudila se je priložnost, da ga pripeljejo nazaj pod svoje okrilje, in to so tudi izkoristili.

Dagostino, ki je po dveh mescih zapustil Frankfurt in se vrnil v slovensko prestolnico, je ob vrnitvi za klubsko spletno stran med drugim dejal: "Po predčasno končani lanski sezoni zaradi koronavirusa sem upal, da bom imel možnost ostati v Ljubljani še vsaj kakšno leto. Čeprav sem podpisal pogodbo v Nemčiji, sem vedel, da ko se je ponudila priložnost za vrnitev, jo moram zagrabiti."

Mesta prostih igralcev pri slovenskih prvakih tako zasedata slovenski reprezentant Urban Toman, ki je pred letošnjim prihodom v Ljubljano prav tako igral za United Volley, in Dagostino. Žiga Kumer bo kariero nadaljeval pri ekipi iz Črnuč v slovenski ligi 1B, v kateri bo imel več priložnosti za igro in lasten napredek, so še zapisali pri ACH.

Ekipa zaradi okužbe v karanteno
Iz kluba so kasneje sporočili, da je zaradi okužbe z novim koronavirusom pri enem od igralcev vsa ekipa do nadaljnjega v karanteni.