"Zadovoljen sem, ker prihajam v klub s tradicijo, ki ima vedno najvišje ambicije, in zavedam se, da so cilji tega kluba vsako sezono visoko, najvišje postavljeni," je ob podpisu pogodbe dejal Draško Nenadić. Foto: EPA

28-letnik v Celje prihaja iz danskega Bjerringbro-Silkeborga. Ima bogate izkušnje z igranjem v nemški Bundesligi, najmočnejši ligi na svetu, kjer je preživel štiri sezone in se leta 2014 s Flensburgom veselil tudi naslova evropskega prvaka. Do prihoda v Celje je nosil drese Crvene zvezde, Granollersa, Guadalajare, Flensburga, HSV Hamburga, Fusche Berlina in že omenjenega Bjerringbro-Silkeborgaa.

"Draško je igralec s številnimi mednarodnimi izkušnjami, tako na reprezentančni kot klubski ravni, kjer je leta 2014 postal evropski prvak s Flensburgom in imel ob tem v ekipi pomembno vlogo. Iskali smo igralca, ki lahko igra kvalitetno v obe smeri, tako napadalno kot obrambno, in vsi skupaj verjamemo, da smo ga z Draškom dobili. Bo eden izmed najbolj izkušenih mož v naši mladi ekipi," je za spletno stran kluba povedal trener državnih prvakov Branko Tamše.