Foto:
Foto:

Izjemna predstava pred skoraj tremi tedni na prvi tekmi je terjala hud davek, saj se je poškodovala vsa obramba. Trener Suad Beširovič je že izdal prvo postavo in tudi naslednji recept: "Igrali bomo svojo igro. Nekoliko se bomo zaprli, čakali na sredini in čakali na protinapade. Tudi če dobimo gol, to še ne bo konec," meni Beširovič, ki se je za nasvet obrnil tudi na nekdanjega selektorja Srečka Katanca.



Dobra novica je, da Michael Owen, ki je v Ljubljani izenačil, še ne bo igral. Prvi strelec Liverpoola se je poškodoval na prvenstveni tekmi proti Arsenalu (Londončani so zmagali 2:1) prejšnji vikend in se bo v ekipo vrnil konec tedna.

Reprezentančni premor je Olimpiji prišel zelo prav. Ljubljanski strateg je ekipo popeljal na petdnevne priprave na Roglo, kjer so se vsaj za trenutek umaknili od javnosti in "napolnili baterije".

Po dvoboju Ljubljančane že v soboto čaka prvenstveni obračun z večnim tekmecem na gostovanju pri Mariboru Pivovarni Laško, kar je po mnenju Beširoviča še pomembnejši obračun kot proti Liverpoolu.

Še najnovejša zanimivost: približno sto ljubljanskih navijačev so na letališču v Trstu zaradi razgrajanja in uporabe opreme za reševanje odstranili z letala in ob močnem policijskem spremstvu napotili domov. Srečanje si bodo tako verjetno ogledali na drugem programu Televizije Slovenija.

NAJVEČJI KLUBSKI USPEH JE BLIZU
Celjani bi z uvrstitvijo v drugi krog Pokala Uefe dosegli največji klubski uspeh v zgodovini. Za dosego cilja bo po besedah trenerja Marjana Pušnika potrebno zadeti najmanj dvakrat.

Več o tekmi CMC Publikum - Maccabi Haifa