Foto:
Foto:
Dvojčka Mike in Bob Bryan se veselita zmage na zaključnem turnirju dvojic.

Agassiju se v prvem polfinalu ni kazala teža 33 let. Po polfinalnem porazu na US Opnu ni več nastopil in je vse svoje moči privarčeval za zaključni turnir sezone. V vseh štirih dvobojih v Houstonu je odigral vse tri nize, izgubil pa je le uvodni dvoboj proti Federerju. Američan je po izgubi prvega niza zaigral briljantno in dobil osem naslednjih iger. "Velikokrat sem že sodeloval na zaključnem turnirju, a večkrat sem bil bolj utrujen, kot pa pripravljen na končno zmago," je svoj recept razkril zimzeleni Američan.

Odigral sem najboljšo tekmo na turnirju. Bil sem suveren od prve do zadnje žoge. Zadovoljen sem s svojo predstavo, a pred menoj je še en dvoboj."

Agassi je masters dobil že daljnega leta 1990, ko je sploh prvič sodeloval na zaključnem turnirju. V nedeljo ima priložnost, da postane sploh najstarejši zmagovalec v zgodovini mastersov. Finalista sta se srečala v prvem krogu modre skupine, ko je Švicar slavil 6:7, 6:3, 7:6 in ubranil celo dve žogi za zmago.

Dvojčka Bryan najboljša v moških dvojicah
V finalu dvojic sta Američana Bob in Mike Bryan s 6:7, 6:3, 3:6, 7:6 in 6:4 premagala Francoza Fabrica Santoroja in Michaela Llodro. Dvojčka Bryan sta že med tednom postala prva brata, ki sta leto zaključila na prvem mestu med igralci dvojic.