Svetovni pokal v biatlonu
#MMCdebata: "Uboga naša zaplankana mentaliteta"
87. MMC-jeva debata o izbiranju zastavonoše v Pjongčangu, 27. januar 2018 ob 06:51 "Fak si zasluži, da nosi zastavo. Profesionalec od glave do pet," je le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih uporabnikov na vest, da se je Jakov Fak zaradi burnega odziva
121
Fourcade tretjič le slavil v Anterselvi, Fak blizu deseterice
2
21. januar 2018 ob 17:06 Na zadnji biatlonski preizkušnji pred olimpijskimi igrami v Anterselvi, na tekmi s skupinskim štartom na 15 km, je slavil Francoz Martin Fourcade.
Boe minuto hitrejši od Fourcada, Bauer 27., Fak ni nastopil
5
20. januar 2018 ob 16:08 Na zadnji postojanki pred olimpijskimi igrami je v Anterselvi na Južnem Tirolskem Norvežan Johannes Thingnes Boe še drugič ugnal Francoza Martina Fourcada.
J. T. Boe ugnal Fourcada na Južnem Tirolskem, Fak najslabše v sezoni
6
19. januar 2018 ob 15:50 Zmagovalec drugega dne tekmovanja v Anterselvi je Norvežan Johannes Thingnes Boe, ki je dobil 10-kilometrsko preizkušnjo. Nastopilo je pet Slovencev, a niso posegli po višjih mestih.
Slovenske biatlonke tudi v Anterselvi hitro končale nastope
9
18. januar 2018 ob 16:15 Slovenske biatlonke že tretjo tekmo v letu 2018 zapuščajo po prvem nastopu. Na šprintu v Anterselvi se nobeni ni uspelo prebiti med 60 najboljših , ki bodo nastopile v sobotnem zasledovanju.
Johannes Thingnes Boe
11
18. januar 2018 ob 15:36 Po športni plati letos res ni pokazal dovolj, a si je Ole Einar Bjoerndalen zaslužil nastop v Koreji. Toliko je naredil za naš šport, da bi moral biti tudi tam. Prav vsi se mu moramo zahvaliti.
Bjoerndalen izpadel iz ekipe za Pjongčang
23
15. januar 2018 ob 12:52 Najboljši zimski olimpijec vseh časov, biatlonec Ole Einar Bjoerndalen, je ostal brez olimpijskega nastopa v Pjongčangu.
Fak s popolnim streljanjem deseti, J. T. Boe pred Fourcadom Edini slovenski predstavnik na tekmi biatloncev s skupinskim štartom Jakov Fak je v Ruhpoldingu zasedel deseto mesto. Zmagal je Norvežan Johannes Thingnes Boe.
20
Dahlmeierjeva zagotovila Nemkam zmago na olimpijski generalki Nemške biatlonke Franziska Preuss, Denise Herrmann, Franziska Hildebrand in Laura Dahlmeier so dobile štafetno tekmo svetovnega pokala v Ruhpoldingu. Slovenija ženske štafete nima.
Slovenci spodbudno opravili olimpijsko generalko Slovenska biatlonska štafeta je na tekmi svetovnega pokala v Ruhpoldingu osvojila 10. mesto, kar je najboljša uvrstitev v sezoni. Zmagala je Norveška pred Francijo in Rusijo.
3
Wiererjeva dobila individualno preizkušnjo v Ruhpoldingu Italijanka Dorothea Wierer je zmagovalka individualne preizkušnje biatlonk za svetovni pokal v Ruhpoldingu. Najboljša Slovenka je bila Urša Poje na 45. mestu.
2
Fourcade suvereno do zmage v Ruhpoldingu; Fak 14. Biatlonska karavana se je iz Oberhofa preselila v Ruhpolding, kjer je Francoz Martin Fourcade dobil posamično preizkušnjo na 20 kilometrov.
33
Lindström Švedski prinesel zmago; Slovenija do olimpijske norme V Oberhofu so švedski biatlonci suvereno dobili tekmo štafet 4 x 7,5 km za svetovni pokal. Pred najbližjimi zasledovalci Italijani so imeli več kot minuto prednosti.
18
Fourcade slavil pred bratoma Boe; Fak enajsti Francoski biatlonec Martin Fourcade je po zmagi v šprintu dobil tudi zasledovalno preizkušnjo za svetovni pokal v Oberhofu.
3
Fourcade spet najboljši v Oberhofu, Fak sedmi Jakov Fak, ki je prebolel virozo, je na šprintu v Oberhofu zasedel sedmo mesto. Na 10-kilometrski razdalji je zmagal Francoz Martin Fourcade.
9
Kuzmina dobila biatlonski uvod v leto 2018 Slovaška biatlonka Anastazija Kuzmina je zmagovalka šprinta za svetovni pokal v Oberhofu, prve tekme v novem letu.
3
Teji Gregorin črtali vse dosežke iz Vancouvra Disciplinska komisija Mednarodnega olimpijskega komiteja je zaradi kršenja protidopinških pravil biatlonki Teji Gregorin črtala vse dosežke z olimpijskih iger 2010 v Vancouvru.
138
Fourcade dobil skupinski štart, Fak osmi V Annecyju sta bili danes na sporedu še dve tekmi biatloncev za svetovni pokal, sploh prvič v sezoni v najatraktivnejši disciplini - tekmi s skupinskim štartom.
21
J. T. Boe suvereno do nove zmage, Fak spet trinajsti Norvežan Johannes Thignes Boe je v Annecyju blestel tudi na zasledovalni tekmi biatloncev in zmagal petič v novi sezoni svetovnega pokala. Jakov Fak je osvojil 13. mesto.
7
J. T. Boe dobil šprint, Fak z zgrešenim strelom 13. Johannes Thignes Boe je zmagovalec šprinterske biatlonske tekme za svetovni pokal v Annecyju. Jakov Fak je osvojil 13. mesto.
12
Izbor
Citat za prebrat
link
Marcel Hirscher
10
18. februar 2018 ob 14:49 Oprostite, prijatelji Azije, ampak trenutno ne morem več videti riža. Dva tedna in pol riža sta za Evropejca preveč.
Več novic ...
Anketa: 18. februar 2018 ob 14:00

Menite, da bo Slovenija na olimpijskih igrah v Pjongčangu osvojila še kakšno medaljo?

da
ne
Arhiv
Kazalo