Taylor je Ryana podpirala pri projektu. Foto: EPA
Taylor je Ryana podpirala pri projektu. Foto: EPA

40-letni nekdanji član zasedbe Whiskeytown, ki ga zaradi podobnega imena pogosto zamešajo s kanadskim pevcem Bryanom Adamsom (česar ni preveč vesel), je po svojem okusu predelal vse skladbe, ki jih je pevka uvrstila na svoj zadnji album, med njimi tudi uspešnice Style, Bad Blood in Blank Space.

Adams je za Entertainment Weekly razkril, da je Taylorin peti studijski album začel poslušati konec lanskega leta, po tem ko se je po šestih letih razšel z nekdanjo ljubljenko ameriških najstnikov in najstnic igralko in pevko Mandy Moore. "Kar naprej sem se vračal k temu albumu," je povedal in opisal, kako so nastale predelave skladb: "Med poslušanjem sem si delal zapiske. Razmišljal sem o besedilih in zaigral nekaj melodij na akustično kitaro, tako sem dobil idejo."

Swiftova je zamisel sprejela z odprtimi rokami in glasbenika pri njegovem delu podpirala tudi prek družbenih omrežij. Prav tako so nad izdelkom navdušeni njeni in njegovi oboževalci, ki Adamsov izdelek opisujejo kot melanholično in čudovito različico albuma 1989.

Spodaj lahko prisluhnete priredbama skladb Style in Bad Blood.