Naslov prihajajočega albuma Ariane Grande je Thank U, Next. Foto: Reuters
Naslov prihajajočega albuma Ariane Grande je Thank U, Next. Foto: Reuters
Ariana Grande in Pete Davidson
Komik Davidson, sicer znan predvsem po vlogah v Saturday Night Live (SNL), se je na začetku junija glasbenici poklonil z dvema tetovažama – na palec si je dal vtetovirati njeni začetnici, na vrat pa črna zajčja ušesa, ki so simbol njenega studijskega albuma. Foto: AP

Ameriška glasbenica Ariana Grande je po burni prekinitvi razmerja - s komikom Petom Davidsonom je bila celo zaročena - naslov prihajajočega albuma razkrila na precej nenavaden način.

Zapis na družbenem omrežju, za katerega se je sprva predvidevalo, da je namenjen Davidsonu, se je izkazal za napoved izida težko pričakovane plošče.

Je naslov navdihnil boleči razhod?
Pevka in komik Pete Davidson sta se po nekaj tednih zveze junija zaročila in skupaj zaživela, zdaj pa je njune pravljice že konec. Strinjala sta se, da bosta svojo dramo obdržala zase, a se Davidson dogovora ni držal.

V humoristični oddaji Saturday Night Live (SNL) se je norčeval iz njune zaroke, za šalo pa je celo zaprosil gostjo oddaje Maggie Rogers. Ariana mu je odgovorila na družbenih omrežjih.

Najprej se je razpisala na Twitterju, kjer je svojo objavo kasneje tudi izbrisala, nato pa je na družbenem omrežju Instagram zapisala še: "Thank U, Next."

Zapis v prevodu pomeni "hvala ti, naslednji." Oboževalci so sprva predvidevali, da se zvezdnica s temi besedami dokončno poslavlja od Davidsona in da je pripravljena na naslednjega partnerja.

Izkazalo se je, da je Thank U, Next le naslov njenega prihajajočega albuma. Za zdaj glasbenica še ni razkrila, koliko novih skladb bo vseboval album, priznala pa je, da bo vsaj ena pesem nosila istoimenski naslov.

Številne preizkušnje
Nad 25-letno poppevko se v zadnjem obdobju sicer zgrinjajo temni oblaki. Sedmega septembra je domnevno zaradi predoziranja z mamili umrl njen nekdanji fant Mac Miller, s katerim je zvezo prekinila le dva tedna, preden je začela hoditi z Davidsonom. Tudi Davidson je prišel iz zveze v zvezo – potem ko je eno leto hodil z igralko Cazzie David, je bil samski le en teden, nato pa se je "spečal" z Grandejevo.

Ariana je pred kratkim v pogovoru za revijo Vogue tudi razkrila, da se še vedno bori s posttravmatskim sindromom zaradi samomorilskega napada po njenem koncertu maja lani v Manchestru, ki je zahteval 22 življenj.