Na turneji ne bo izvirne zasedbe v celoti. Foto: Reuters
Na turneji ne bo izvirne zasedbe v celoti. Foto: Reuters

Skupina je za niz napovedanih koncertov prodala več milijonov vstopnic, a žal ne bo šlo za ponovitev nastopa s prireditve ob koncu olimpijskih iger leta 2012 v Londonu, kjer je na odru stalo vseh pet deklet iz izvirne zasedbe Spice Girls.

Beckhamova naj bi sodelovanje zavrnila zaradi delovnih obveznosti, a je za The Guardian dejala, da se bo del nje počutil izključeno, ko bo videla dekleta na odru: "Spice Girls bodo vedno predstavljale del mene."

Dekleta so se očitno zdaj odločila, da si na odru vseeno ne želijo stati same štiri, ampak so se podale na lov za peto članico, po poročanju tujih medijev pa naj bi jo že imele izbrano.

Melanie Chrisholm naj bi namreč k sodelovanju povabila Saaro Aalto, finsko popzvezdnico, ki je med drugim sodelovala tudi na izboru za Pesem Evrovizije, leta 2016 pa je na britanskem tekmovanju X Factor zasedla drugo mesto.

Mesto naj bi zapolnila vsaj začasno, Melanie Brown pa naj bi pripravila tudi poseben seznam znanih zvezdnic, ki bi se jim na odru lahko pridružile vsaj kot gostje ali kot začasne častne članice skupine – med njimi naj bi bile tudi Taylor Swift, Katy Perry in Adele.

Oboževalci nad novico o novi članici niso bili navdušeni, nekateri so celo dejali, da bodo koncerte bojkotirali.