Ameriški tabloidi počasi razkrivajo ozadje ločitve slavnega para. Foto: Us Weekly
Ameriški tabloidi počasi razkrivajo ozadje ločitve slavnega para. Foto: Us Weekly
Da v zakonu zvezdnikov škripa, se je šušljalo že nekaj let. Foto: Reuters

Kot piše Us Weekly, naj bi desetletni zvezdniški zakon zaznamovalo Affleckovo čezmerno žuranje, kockanje in neprimerna bližina z drugimi ženskami.

Kot je za tabloid povedal neki znanec para, je 43-letna Garnerjeva prijateljem že pred časom zaupala, da ji je leto dni mlajši Affleck priznal, da jo je prevaral z neko privlačno znanko. Povsem strta Garnerjeva naj bi nato soproga vrgla iz njune 17,5 milijona dolarjev vredne obalne vile v Los Angelesu, a se je kasneje odločila, da mu odpusti. Vir, blizu Afflecka, medtem vztraja, da Ben ni varal Jennifer.

So si pa oboji edini, da je Garnerjeva v teh letih zakona povsem izgubila zaupanje v svojega moža, ki je vseskozi ostajal bolj žurerski tip, medtem ko je ona svojo kariero postavila povsem na stran, da bi skrbela za otroke. "Kar nekajkrat ga je skušala zapustiti, a je vedno moledoval, naj ostane," je povedal neki znanec para, ki se je zaljubil med snemanjem Daredevila leta 2003.

In vsakič, ko je nekdanja zvezdnica serije Alias razmišljala o razhodu, je pomislila na otroke - devetletno Violet, šestletno Seraphino in triletnega Samuela. "Vedno znova se je uprla vzgibu, da bi dvignila roke in odkorakala stran," poročajo. "Že mnogokrat sta bila tik pred ločitvijo, a je ta zaradi otrok Jenina največja mora. Njena največja želja je vedno bila, da bi ohranila družino skupaj."

Ločitev neizogibna
Affleckov kolega po drugi strani trdi, da razhod tudi njega ni pustil hladnega. "To je prav tako težko tudi zanj. Ločitve so na splošno neprijetne za vse vpletene. Po oporo se je obrnil k svoji mami in najbližjim prijateljem."

People medtem ob navajanju svojih virov poroča, da je bila ločitev slavnih zakoncev neizogibna, edino presenečenje pa naj bi bilo, da je trajalo tako dolgo. "Oba zelo odkrito govorita o težavah v zakonu," poroča neki skupni prijatelj. Da ima Affleck težave s kockanjem, je znano, saj so oskarjevca še nedavno celo vrgli iz neke lasvegaške igralnice, ker so ga ujeli pri štetju kart. Tudi to, da rad pogleda nežnejši spol, se je večkrat omenjalo.

"Res je ljubila Bena. A pride trenutek, ko moraš reči, da je dovolj, in poskrbiš zase," še pravi neki znanec. Nekdo drug pa: "Reči, da je slab oče in mož, je prikladna zgodba in vsak si ga že dolgo želi odpraviti kot ženskarja in kockarja. Ni se znal spoprijemati z njenimi pričakovanji. Ko ti stalno govorijo, da nisi dovolj dober, začenjaš to verjeti."