Ellen in Alexander sta svoj film predstavljala tudi na Sundanceu. Foto: IMDB
Ellen in Alexander sta svoj film predstavljala tudi na Sundanceu. Foto: IMDB
Prizor iz filma The East. Foto: IMDB

Za skrivanje imata sicer dobre razloge - njej so njegove goreče oboževalke celo grozile s smrtjo.
Paparaci so v nedeljo ujeli par na letališču v Los Angelesu po tem, ko sta se v teksaškem Austinu, na filmskem festivalu South by Southwest, udeležila premiere njunega skupnega filma, The East (Vzhod).
Postavni 35-letni švedski igralec je svojemu deset let mlajšemu kanadskemu dekletu galantno nosil prtljago.

Ellen, zvezdnica filmov Juno, Prepovedani sad in Izvor, ter Alexander, ki lomi ženska srca v vampirski seriji Prava kri, videli pa smo ga tudi v Melanholiji, naj bi bila par že skoraj leto dni. Prvič so ju ujeli skupaj na finalu Stanleyjevega pokala junija lani.

Grožnje Ellen
In čeprav par razmerja ne komentira, je bila Ellen zaradi njega že žrtev groženj s smrtjo. Neka s Skarsgardom očitno preveč obsedena oboževalka (ali oboževalec) je namreč avgusta tvitnila: "Ubil bom Ellen Page. Mrtva je."
Neka druga oseba pa:"Ellen Page, če nameravaš še naprej hoditi z Alexandrom, te bom v roku enega leta javno U-B-1-L ... Pa naj bo v klubu, na tekmi, v restavraciji ali pa, ko boš podpisovala avtograme."

Skarsgard, ki naj bi se v najnovejši filmski predelavi preizkusil v vlogi Tarzana, je pred Ellen dve leti hodil z igralko Kate Bosworth, še lani naj bi bil v zvezi z rojakinjo, vzhajajočo švedsko zvezdnico Alicio Vikander, povezovali pa so ga tudi s soigralko iz Prave krvi Evan Rachel Wood in Charlize Theron.

Spodaj si lahko ogledate napovednik za film The East.