Foto: EPA
Foto: EPA

73-letni Arnold Schwarzenegger, ki je pred kratkim prestal tretjo operacijo srca, se po posegu dobro počuti in se je že podal na nove poslovne izzive. Tako je sporočil, da bo investiral v podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo žganih pijač – med drugim s proizvodnjo tekile. Za investicijo pa se ni odločil zgolj on, temveč tudi zvezdnik najmočnejše košarkarske lige LeBron James.

Foto: EPA
Foto: EPA

Oba zvezdnika sta sicer stranki investicijskega svetovalca Paula Wachterja in sta v preteklosti že večkrat poslovno investirala drug v drugega. "Paul z LeBronom dela že od najstniških let, Arnold je njegova nova stranka, investiciji pa se pridružuje še nekaj drugih," je vir blizu zvezdnikov pojasnil za Page Six.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Tokrat sta se oba odločila za investicijo v novo podjetje z imenom Lobo 1707, ki se bo ukvarjalo s trženjem tekile in njene različice mezcal.

Kot je 35-letni košarkar povedal za medije, se je za posel, povezan s tekilo, odločil po dopustu v Italiji. "Ko sem jo prvič preizkusil, sem že vedel, da je Lobos 1707 izjemno posebna pijača," je dejal. "Ko sem se naučil več o znamki in vodstvu, ki stoji za njo, pa sem si preprosto želel biti del tega."

Steklenica pijače te znamke sicer v redni prodaji stane od 49 do 159 dolarjev.