Foto: AP
Foto: AP

Nekdanji vodilni pri formuli 1 je sporočil, da s 44-letno ženo Fabiano Flossi pričakujeta četrtega otroka – deček se jima bo pridružil julija.

Par, ki se je leta 2012 poročil, je sicer trenutno v samoosamitvi na njuni brazilski kmetiji v bližini Sao Paula.

Ecclestone je že oče trem hčerkam – 65-letni Deborah, 35-letni Tamari in 31-letni Petri. Deborah se je rodila v njegovem prvem zakonu z Ivy Bamford, drugi dve hčerki pa v drugem s Slavico Radić.

Glede na to, da bo Eccleston oktobra star 90 let, je novica številne presenetila in spodbudila tudi mnoge kritike. "Saj glede tega vendar ni nič nenavadnega," je dejal za The Daily Mail. Dodal je, da je tudi njegova partnerka zelo vesela in tudi ona ne razume, zakaj je toliko ljudi vznemirjenih. "Zelo sem vesel, žena se je nečesa takšnega veselila že več let in srečen sem, da bo imela nekoga, ko mene ne bo več."

Dodal je, da je vse skupaj zelo zabavno in da sam ne vidi "nobene drame". "Imam vnuke in veselim se, da bom imel še enega otroka."

Ecclestone ima sicer pet vnukov in enega pravnuka. Pravi, da je njegova edina želja, da bi bilsin zdrav. "In upam, da nikoli ne bo pokazal zanimanja za kar koli v povezavi s formulo 1," je še dejal.