Družina Carter se je povečala: Jay Z in Beyonce bosta imela polne roke dela z nego dvojčkov. Foto: Reuters
Družina Carter se je povečala: Jay Z in Beyonce bosta imela polne roke dela z nego dvojčkov. Foto: Reuters
Beyonce
Beyonce je na podelitvi grammyjev zadnjič pred porodom stopila na oder. Foto: Reuters

Kot poroča EOnline!, so v četrtek v bolnišnici v Los Angelesu zasačili Jay Z-ja in petletno hčerko Blue Ivy, dan pozneje pa so tam videli neznano žensko, ki je imela v rokah šopek rožnatih, škrlatnih in modrih rož z dvema velikima balonoma, na katerih je pisalo fantek in deklica, na voščilnici poleg pa je ostro oko paparacev razkrilo črki B in J. To naj bi se nanašalo na Beyonce in Jay Z-ja, zato se krepijo namigi, da sta dobila hčerko in sina.

US Weekly poleg tega piše, da sta dvojčka po informacijah iz več različnih (anonimnih) virov na svet prijokala že v prvi polovici iztekajočega se tedna. Verjetno eden najvplivnejših in najbogatejših parov v glasbeni industriji za zdaj novice o rojstvu dvojčkov še ni potrdil. A zanesljiv vir naj bi po poročanju Peopla dejal, da sta "Bey in Jay navdušena in sta začela širiti veselo novico z družino in prijatelji".

Tudi leta 2012, ko se jima je rodila Blue Ivy, sta zakonca dobro poskrbela za ohranjanje zasebnosti - kljub navalu paparacev in drugih predstavnikov sedme sile na New York ni v javnost pricurljala nobena nepooblaščena informacija. Zvezdnika sta namreč takrat zakupila celo krilo bolnišnice Lenox Hill in si tako zagotovila še več zasebnosti.

Nosečnost oznanila na Instagramu
35-letna pevska diva je novico, da je v veselem pričakovanju, razkrila 1. februarja na Instagramu, kjer je objavila fotografijo, na kateri je nosečniški trebuh še kako opazen. Objava je že v prvih 24 urah zbrala več kot osem milijonov všečkov, kar jo je uvrstilo na vrh lestvice najbolj všečkanih objav Instagrama.

Dva tedna pozneje je nato še zadnjič pred porodom stopila na oder na podelitvi grammyjev, skoraj sočasno odpovedala nastop na festivalu Coachella, a se zato v mesecih, ki so sledili, toliko več pojavljala na družabni sceni.

Govorice o škripanju v zakonu
Pred tem so ameriški mediji glasno ugibali, kako trden je sploh zakon zvezdniškega para, in nekajkrat napovedali njuno skorajšnjo ločitev - olje na ogenj pa je prilila tudi pevka sama z več dvoumnimi skladbami na zadnjem albumu Lemonade, ki se nanašajo na varanje in težave v zakonu.