Zvezdnica se spopada s težkim obdobjem. Foto: Reuters
Zvezdnica se spopada s težkim obdobjem. Foto: Reuters

Njene težave naj bi izvirale iz tega, da se zelo težko sooča z očetovo boleznijo. "Vsak si mora vzeti nekaj časa zase," je zapisala na družbenem omrežju Instagram, sicer pa naj bi bila v ustanovi že približno en teden.

Vir blizu pevke je pojasnil, da je imel njen oče Jamie Spears pred tremi tedni drugo operacijo, po kateri naj ne bi okreval tako, kot bi si želeli, zato je Britney v veliki stiski. "Z očetom si je zelo blizu. Želi si nekaj časa, da se osredotoči nase," je vir blizu zvezdnice pojasnil za Reuters.

37-letnica je sicer že januarja sporočila, da začasno ne bo koncertirala in se ukvarjala z glasbo, saj se želi posvetiti družini. Takrat je tudi potrdila, da ima oče od novembra hude težave s črevesjem in da je takrat prestal eno operacijo.

Spearsova je zaslovela leta 1999 s pesmijo Baby One More Time, nato pa je nanizala še številne druge uspešnice, dokler se niso leta 2007 začele težave, zaradi katerih je celotna kariera skoraj splavala po vodi.

Njen oče sicer še vedno skrbi za njene posle, nekateri pa mu pripisujejo tudi zasluge za to, da je po vseh težavah rešil njeno kariero in jo postavil nazaj na noge.