Kakor hitro se je njuna zveza razvijala, se je tudi končala. Foto: AP
Kakor hitro se je njuna zveza razvijala, se je tudi končala. Foto: AP

Po poročanju rumenega portala TMZ sta zvezdnika konec tedna razdrla zaroko in se odločila, da bosta šla vsak svojo pot. "Preveč vsega je bilo v tako kratkem času. Nihče ni presenečen nad novico," je neimenovani vir blizu pevke dejal za portal People in dodal, da sta to odločitev sprejela skupaj, saj sta ugotovila, da "čas za njuno zvezo ni pravi".

Avgusta je Davidson, komik, ki je najbolj poznan iz oddaje Saturday Night Live, dejal, da je "najsrečnejši moški na svetu". "Tisti dan, ko sem jo spoznal, sem ji rekel: 'Jutri bi se poročil s teboj.' Samo nasmejala se je, jaz pa sem ji res naslednji dan poslal fotografije nekaj zaročnih prstanov in ona mi je odgovorila, da so ji vsi zelo všeč.'" Pete se je na začetku junija glasbenici poklonil tudi z dvema tetovažama – na palec si je dal vtetovirati njeni začetnici, na vrat pa črna zajčja ušesa, ki so simbol njenega studijskega albuma. Tudi Ariana ni skrivala svoje zaljubljenosti, poleti je posnela tudi pesem z naslovom Pete Davidson.

Zakaj sta se odločila zvezo končati, ni znano.

Še vedno podoživlja Manchester
Nad 25-letno poppevko se v zadnjem obdobju sicer zgrinjajo temni oblaki. Sedmega septembra je domnevno zaradi predoziranja z mamili umrl njen nekdanji fant Mac Miller, s katerim je zvezo prekinila le dva tedna prej, preden je začela hoditi z Davidsonom. Tudi Davidson je prišel iz zveze v zvezo – potem ko je eno leto hodil z igralko Cazzie David, je bil samski le en teden, nato pa se je "spečal" z Grandejevo.

Ariana je v nedavnem pogovoru za revijo Vogue tudi razkrila, da se še vedno bori s posttravmatskim sindromom zaradi samomorilskega napada na njenem koncertu maja lani v Manchestru, ki je zahteval 22 življenj. Borila naj bi se še z nekaterimi drugimi osebnimi težavami, zato je pred tedni napovedala, da se bo za nekaj časa umaknila med štiri stene in se posvetila le sama sebi.