Bode Miller se veseli rojstva hčerke. Foto: Reuters
Bode Miller se veseli rojstva hčerke. Foto: Reuters

Veselo novico je nekdanja odbojkarica razkrila na Instagramu, kjer je objavila fotografijo nove družinske članice. Ime dojenčice, ki je ob rojstvu tehtala 3,28 kg in bila velika 52,07 cm, še ni znano.

Morgan je dodala, da je hvaležna za še en uspešen porod doma. Maja 2015 je na domu povila sina Nasha Skana.

To je drugi skupni otrok za Bodeja in Morgan.

Miller ima še dva otroka iz dveh prejšnjih zvez - osemletno hčerko iz bežne zveze s Chanel Johnson in triletnega sina iz še kratkotrajnejše zveze s Saro McKenna, ki jo je spoznal prek spletne strani za zmenkarije.

Bode napovedal vrnitev
Pri najuspešnejšem ameriškem smučarju smo že vajeni dvoumnih odgovorov in namigov, a letos je 39-letnik, ki bi bil z vrnitvijo najstarejši aktivni smučar, v igri skrivalnic prekosil samega sebe.

Najprej je dejal, da se namerava vrniti, nato si je premislil in sporočil, da ne vidi smisla in da je že vse dokazal, nato pa se je mesec dni pred uvodom v Söldnu spustil v sodno bitko s svojim starim opremljevalcem smuči Headom, saj ga pogodba še vedno veže nanj, on si pa želi vrnitve k ameriški znamki Bomber, za katero je sam razvil smuči. Da misli resno, je dokazal tudi, ko je speljal serviserja Lari Gut. Na smučarske strmine se - kot je nazadnje povedal - vrača, da bi družini zagotovil finančno stabilnost.

Our baby girl made her way earthside this morning 7 lbs 4 oz 20.5" #grateful for another successful home birth

A photo posted by Morgan Miller (@morganebeck) on Nov 5, 2016 at 5:10pm PDT

Hard at work getting the new nest ready for baby

A photo posted by Morgan Miller (@morganebeck) on Oct 11, 2016 at 6:05pm PDT