Cristiano Ronaldo ima zdaj tri sinove. Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo ima zdaj tri sinove. Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Je morda res na poti še četrti? Foto: Cristiano Ronaldo/Instagram

O tem, da naj bi znani športnik znova postal oče, so mediji pisali že sredi junija. "Imeni dvojčkov Cristiana Ronalda sta Mateo in Eva. Deček in deklica sta bila 8. junija rojena s pomočjo nadomestne matere," je o domnevnem rojstvu sina in hčerke poročala portugalska televizija SIC.

Portugalec, ki je bil s svojo reprezentanco na pripravah za Pokal konfederacij, ki ga leto pred svetovnim prvenstvom gosti Rusija, se na pisanja takrat ni odzval, zdaj pa je vendarle spregovoril.

Končno bo spoznal svoja otroka
Portugalska reprezentanca je namreč sinoči izpadla v polfinalni tekmi proti Čilu, kar pomeni, da jo čaka obračun za 3. mesto z Mehiko ali Nemčijo. Toda najboljši nogometaš na svetu soigralcem v tem boju ne bo pomagal, saj z blagoslovom selektorja Fernanda Santosa in portugalske nogometne zveze predčasno zapušča Rusijo.

Po polfinalnem porazu je namreč na svojem Facebooku zapisal, da je obžaluje, da jim ni uspelo zmagati, vendar je prepričan, da bodo Portugalcem še naprej prinašali veselje, in ob tem zatrdil, da je sam "služil reprezentanci z dušo in telesom, čeprav je vedel, da sta se rodila sinova", nato pa dodal, da je presrečen, ker bo končno lahko spoznal svoja otroka.

Še ena nosečnost in utaja davkov?
32-letni zvezdnik madridskega Reala že ima enega otroka - 6-letnega Cristiana Ronalda jr., identiteta matere nikoli ni bila razkrita, trenutno pa je v razmerju z 21-letno špansko manekenko Georgino Rodriguez.

V tabloidih pa se v zadnjih tednih vse pogosteje pojavljajo novice, da naj bi otroka pričakovala tudi ona - bila naj bi že v petem mesecu nosečnosti.

V središču pozornosti se je Ronaldo v zadnjih dneh znašel tudi zaradi domnevne utaje med letoma 2011 in 2014. Sam je vpletenost v goljufije zanikal, portugalski časopisi so nato poročali, da želi "globoko razočarani" Ronaldo zaradi obtožb celo zapustiti Real Madrid in da je klub že zaprosil za prestop drugam.

Pred sodnika bo stopil 31. julija, po poročanju španske javne televizije TVE pa se bo tam zagovarjal kot nedolžen oziroma bo želel dokazati, da ni nikoli počel davčnih goljufij.