Uptonova želi uspeti tudi kot igralka. Foto: EPA
Uptonova želi uspeti tudi kot igralka. Foto: EPA

22-letno manekenko Kate Upton, ki je oktobra Ljubljano obiskala s svojim zaročencem Justinom Verlandrom, saj je pri nas snemala oglas, so pri reviji People razglasili za najbolj seksi žensko leta 2014.

Nagrado za televizijsko igralko leta je za vlogo v seriji The Comeback prejela 51-letna Lisa Kudrow, sicer znana po vlogi Phoebe Buffay iz serije Prijatelji. Med moškimi pa je slavil Jon Hamm za vlogo Dona Draperja v priljubljeni seriji Oglaševalci.

Na velikih platnih sta bila najprepričljivejša Michael Keaton v filmu Birdman in Jennifer Aniston v drami Cake. Jen se je v ganljivem govoru ob prejetju nagrade zahvalila vsem, ki so sodelovali pri filmu, povedala pa je tudi, da ji vloga Claire Simmons pomeni zelo veliko. Anistonova v filmu Cake namreč igra žensko s fobijo in kroničnimi bolečinami, kar je velik preskok od njenih tipičnih vlog v romantičnih komedijah. Obetal naj bi se ji celo oskar.

Revija People je podelila tudi nagrade komiku leta, to je Kevin Hart, vzornica leta je postala igralka Kate Hudson, Gwen Stefani pa je prejela stilsko odlikovanje. Veselila se je tudi Jennifer Lopez, ki je prejela nagrado triple threat. Prislužila si jo je s svojim petjem, plesom in delom žirantke v oddaji American Idol.

Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov z rdeče preproge.