Taylor Swift je zmagovalka večera. Foto: Reuters
Taylor Swift je zmagovalka večera. Foto: Reuters

Mlada pevka countryja je prejela nagrado za najboljšo žensko izvajalko, za najboljšo izvajalko countryja, za najboljši countrysingel Mean, nagrado Ultimate Choice, njena skladba Back To December je bila imenovana za najboljšo za razhode, obenem pa je bila imenovana za modno ikono rdečih preprog. "Rada bi se zahvalila oboževalcem. Vi ste naredili moje življenje tako čudovito," je dejala Taylor Swift.

Tik za 21-letno pevko se je znašla dve leti mlajša Selena Gomez, ki je prejela pet srfov, tako za glasbeno kot za filmsko ustvarjanje. 19-letnica je bila imenovana za najzapeljivejšo zvezdnico, njen singel Who Says je bil imenovan za singel leta, za najboljšo ljubezensko pesem je bila izbrana skladba Love You Like a Love Song, njena spremljevalna skupina The Scene je bila imenovana za najboljšo skupino. Selena je prejela tudi nagrado za najboljšo igralko v Disneyjevi televizijski seriji Wizards of Waverly Place.

In komu v roke so še šle nagrade? Najboljše sta se poljubila Daniel Radcliffe in Emma Watson, najboljša komičarka je Ellen Degeneres, najboljša TV-igralka v drami je Blake Lively, najboljša igralka v komediji je Cameron Diaz, najboljši igralec v romantični komediji je Ashton Kutcher, najboljši moški pevec je Justin Bieber, ki je obenem najzapeljivejši zvezdnik ...

Nagrade Teen Choice, na katerih glas za najljubše igralce, pevce, filmsko glasbo, poljub in še mnogo več, saj izberejo zmagovalce v kar 85 kategorijah, lahko oddajo le mladostniki, stari od 13 do 19 let.