Pred nekaj dnevi si je Beyonce - iz prve vrste, seveda - ogledala košarkarsko tekmo losangeleških Clippersov, ki so gostili ekipo Utah Jazz. Foto: AP
Pred nekaj dnevi si je Beyonce - iz prve vrste, seveda - ogledala košarkarsko tekmo losangeleških Clippersov, ki so gostili ekipo Utah Jazz. Foto: AP

Slavna popdiva je sicer res morala odpovedati nastop na Coachelli, se pa nikakor ni umaknila stran od žarometov, še vedno se udeležuje bleščečih in čisto običajnih dogodkov, redno objavlja fotografije svojih oprav na Instagramu, 5. maja pa se je na mehiški narodni praznik, cinco de mayo, s tacosi mastila v družbi nekdanje kolegice iz Destiny's Child, Kelly Rowland.

A kot poročajo dobro obveščeni, natančneje Radar Online, se zvezdnica že temeljito pripravlja na bližajoči se porod, saj naj bi se celotna družina iz New Yorka dokaj neopazno preselila v najeto bivališče v Los Angelesu, ki je le nekaj minut oddaljeno od tamkajšnje bolnišnice Cedars-Sinai. Kot je za omenjeni portal povedal neimenovani vir, se je Beyonce že odločila, da bosta dvojčka na svet prijokala prav tam, iz porodnišnice pa se želi domov k možu Jay-Z-ju in njuni petletni hčerki Blue Ivy vrniti v hišo, ne pa bivati v hotelu.

Ko je Beyonce 1. februarja z velikim pompom na družbenih omrežjih oznanila, da pričakuje dvojčka, so strokovnjaki s takrat objavljene fotografije sklepali, da je noseča okoli 20 tednov, torej slabih pet mesecev, iz česar bi bilo mogoče izračunati, da je predvideni datum poroda enkrat junija. So pa ginekologi pripomnili, da se dvojčki po navadi rodijo nekaj tednov pred določenim rokom, torej bi se to utegnilo zgoditi že zelo kmalu.

Prilagamo nekaj svežih objav "kraljice Bey" z Instagrama.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 22, 2017 at 11:15pm PDT

Inaugural Wearable Art Gala in support of WACO Theater Center

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 30, 2017 at 7:22pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 4, 2017 at 11:06am PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 7, 2017 at 8:39am PDT