Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Žal mi je, da se nisva srečala. Upam, da se kmalu spoznava," je v sporočilu zapisal 26-letni glasbenik, ki se mu je avtomobil pokvaril ravno pred hišo oboževalke, ki pa je ravno takrat ni bilo doma.

Njegove težave je opazil prijatelj oboževalkinega očeta, ki je bil ravno tam, in mu dovolil, da na popravilo počaka v hiši. "Theadora, moj avtomobil se je pokvaril na tvoji ulici in očetov prijatelj mi je prijazno dovolil, da ob skodelici čaja počakam v hiši," je še dodal na sporočilo in v njem poudaril, da moramo biti drug do drugega vedno prijazni. Sporočilo pa je sklenil z besedami: "P. S., nahranil sem ribe." Na ločenem listu papirja je zapisal še, naj njen oče vzpostavi stik z njim, da se bosta lahko srečala na koncertu.

Na družbenih omrežjih so se takoj po tem, ko je Theadora prigodo javno delila, pojavila sporočila v smislu "v letu 2020 se lahko resnično zgodi kar koli". Eden izmed uporabnikov pa je zapisal: "Predstavljajte si, da ste v karanteni od začetka marca, nato pa skočite v trgovino po hrano in ravno zgrešite Harryja Stylesa."

Styles je sicer zaslovel kot član fantovske zasedbe One Direction, potem pa se je podal v samostojno kariero, v sklopu katere je do zdaj izdal dva studijska albuma.

Prav pred kratkim je predstavil videospot za skladbo Golden, ki ga je posnel v Italiji.