Manekenka se je septembra lani razšla z Vitom Schnablom. Foto: Reuters
Manekenka se je septembra lani razšla z Vitom Schnablom. Foto: Reuters

Manekenka se je septembra lani po treh letih razmerja razšla z ameriškim trgovcem z umetninami Vitom Schnablom, zdaj pa se po poročanju tujih medijev videva z 28-letnim Tomom Kaulitzem. Najbolj znan je po vlogi kitarista v zasedbi Tokio Hotel, ki se je spomnimo predvsem po uspešnicah, kot sta Durch den Monsun in Schrei.

Takrat je bil poleg brata dvojčka Billa najopaznejši član skupine, ki bi sicer leta 2008 morala nastopiti tudi v Ljubljani. Halo Tivoli so že razprodali, a so koncert pozneje odpovedali zaradi Billovih težav z glasilkami.

Toma, ki se je leta 2016 po enem letu zakona ločil od manekenke Rie Sommerfeld, so s Heidi Klum opazili, ko sta odhajala iz restavracije Delilah v Los Angelesu in se skupaj odpeljala.

Radar Online ob tem dodaja še, da bosta Tom in Bill sodelovala v novi sezoni nemškega resničnostnega šova, kjer iščejo nove manekenske obraze, vodi pa ga ravno 44-letna Klumova.

Tokio Hotel, kjer poleg dvojčkov Kaulitz delujeta še Georg Listing in Gustav Schäfer, so najnovejšo ploščo Dream Machine izdali leta 2017, ob tem pa napovedali tudi svetovno turnejo.