Will in Jada sta se poročila zelo mlada, zato Jada noče, da bi njuni otroci storili podobno. Foto: EPA
Will in Jada sta se poročila zelo mlada, zato Jada noče, da bi njuni otroci storili podobno. Foto: EPA

43-letna igralka in pevka je spremenila svojo retoriko in v pogovoru s Howardom Sternom svoj zakon s 46-letnim igralcem označila za "odraslo" zvezo. "On je odrasel človek," je začela pojasnjevati, kako verjame v njegovo integriteto. Pinkett-Smithova je toliko prepričana o svojem možu, da verjame, da ne bi naredil nečesa, zaradi česar se ne bi mogel pogledati v ogledalo. "Ima vso svobodo na tem svetu," je dodala igralka.

"Pogovarjava se o tem, kdo je komu všeč. In normalno je, da ga privlačijo druge ženske. Ampak če mu je nekdo všeč, še ne pomeni, da me ne ljubi ali pa da me bo prevaral," je pojasnjevala Pinkett-Smithova. Med leti skupnega življenja sta se morala večkrat braniti pred obtožbami o varanju. "Veliko sva že prestala in morava ostati močna. To zahteva trud - in vi to veste. Preprosto morate zaupati osebi, s katero ste na koncu dneva," je še dodala.

Svarjenje pred poroko
Ko se je pred 18 leti poročila z njim, je menila, da je premlada za zakon. Zato je tudi zdaj svojim otrokom (16-letnemu Jadenu, 14-letni Willow in 22-letnemu Treyu - Willovemu sinu iz prvega zakona) svetovala, da se ne poročijo.

Ob tem pa je delila še nekaj besed o družinskem življenju. Priznala je, da obstaja razlog, zakaj sta Jaden in Willow tako disciplinirana. "Midva sva bogata, vi niste," sta jima dejala Jada in Will v enem izmed pogovorov. In teh besed otroka nista zlahka pozabila, je dodala Jada.