Janet naj bi prejela dragocen zaročni prstan, ki pa ga ne želi nositi, saj se boji, da bi ga izgubila. Foto: Facebook Janet Jackson
Janet naj bi prejela dragocen zaročni prstan, ki pa ga ne želi nositi, saj se boji, da bi ga izgubila. Foto: Facebook Janet Jackson

Sestra pokojnega zvezdnika Michaela Jacksona naj bi večno zvestobo izrekla spomladi prihodnje leto v Katarju.

Poroko nekateri že označujejo kot poroko prihajajočega leta, saj bodo zanjo porabili več milijonov dolarjev - ponekod se omenja, naj bi zaljubljenca za poroko odštela vsaj 20 milijonov dolarjev, kar pa je za Janet in Wissama le kaplja v morje.

Med približno 500 gosti, vsak posebej naj bi ob prihodu na poroko v zahvalo prejel prestižno uro znamke Rolex, vredno 10.000 ameriških dolarjev, naj bi bili tudi številni hollywoodski zvezdniki in glasbene zvezde, kar bi poročno slavje naredilo še zanimivejše za tiste, ki spremljajo slavne. Zaradi tega so datum poroke in natančna lokacija strogo varovana skrivnost, saj se želita bodoča mladoporočenca izogniti medijski pozornosti in najlepši dan v svojem življenju preživeti mirno v krogu svojcev, prijateljev in sodelavcev.

Al Mana je za arabsko izdajo revije Harper's Bazaar spregovoril o ljubezni do Janet: "Srečen sem lahko, ker sem v zvezi s svojo sanjsko žensko," pevka pa je dodala, da ju povezujejo močne vezi. Zaljubljenca naj bi si nadvse želela otroka.

Janet in Wissam sta v zvezi od leta 2010, to pa bo tretji zakon za priljubljeno pevko. Leta 1984 se je poročila s pevcem Jamesom DeBargeem, sedem let pozneje pa je drugič skočila v zakonski jarem s plesalcem Renejem Elizondojem.