Chris Pratt in Katherine Schwarzenegger sta se poročila junija lani v družbi najbližjih. Foto: AP
Chris Pratt in Katherine Schwarzenegger sta se poročila junija lani v družbi najbližjih. Foto: AP

Patrick Schwarzenegger je novico potrdil za Entertainment Tonight – fotograf mu je na ulici čestital za veselo novico, da je postal stric, čemur se je 26-letnik zahvalil. Na vprašanje, kako se počutita sestra in najnovejši član oziroma članica družine, pa je odgovoril, da sta super. Dodal je, da je ravno kupil tudi manjše darilo, na katerem je bila rožnata pentlja.

Zvezdnika na svojih kanalih novice še nista potrdila, so pa fotografi v zadnjih dneh pred hišo novih staršev ujeli vse najbližje družinske člane – denimo Arnolda Schwarzeneggerja, Mario Shiver in druge.

"Chris in Katherine sta zelo vesela, da pričakujeta prvega otroka," je pred časom dejal vir blizu para. "Že na začetku razmerja sta vedela, da so jima skupni otroci zelo pomembni, zato sta bila ob novici o nosečnosti zelo vesela."

Ustavitev javnega življenja zaradi novega koronavirusa je par izkoristil za "uživanje v nosečnosti", hkrati pa sta imela več časa, da se pred prihodom otroka malenkost sprostita in nanj tudi pripravita.

40-letni igralec in 10 let mlajša pisateljica sta se po slabem letu zveze poročila na začetku junija lani. To je prvi otrok za najstarejšo hčer znanega igralca in politika Arnolda Schwarzeneggerja in drugi za Pratta, ki ima iz zakona z Anno Faris sedemletnega sina Jacka.