Nekdanja zakonca se zdaj sporazumevata samo prek medijev. Foto: EPA
Nekdanja zakonca se zdaj sporazumevata samo prek medijev. Foto: EPA
Sophie Choudhary in Peter Andre
Andre se je pred dnevi sprehodil po zeleni preprogi na indijskih podelitvah filmskih nagrad (IIFA) v spremstvu igralke Sophie Choudhary. Foto: EPA

Pred dnevi je Katie v intervjuju s Piersom Morganom, članom žirije Britain's Got Talent, priznala, da je le nekaj tednov pred ločitvijo od pevca spontano splavila. Da je noseča, je začutila med obiskom Los Angelesa, toda ob vrnitvi domov, se ji je na ginekološkem pregledu srlo srce, saj otrokovo ni več bilo.

"Čeprav sva se s Petrom prepirala, sva bila vesela, ker sva mislila, da bova postala starša. Čudovita stvar je, ko imaš otroka." Na njene besede se je kmalu za tem odzvala Petrova predstavnica za stike z javnostjo: "To je bil tudi Petrov otrok in pevec je potrt, ker se je Katie odločila, da bo javno spregovorila o tem in njuni poroki. To je zasebna zadeva."

Pevec ji ne nudi čustvene podpore
Nekdanja manekenka pa ne odneha s pranjem perila v javnosti. Tako zdaj trdi, da jo vsakič, ko želi priti v stik s Petrom, ta užali. "On pokliče mene in mi reče vlačuga. Resnično noče govoriti z mano," razlaga Katie, ki ne razume, kako je lahko pevec tako otopel do nje samo nekaj tednov po tem, ko je par izgubil plod.

"O moškem veliko pove dejstvo, če ti ne nudi podpore v takšnem težkem življenjskem obdobju. Niti enega klica ni bilo z njegove strani. Ni poklical, da bi izrazil žalost ob ločitvi, ali da bi me vprašal, kako se počutim po splavu, ali da bi me vprašal, kako sem," je tožila Katie. "Vse, kar ga zanima je nov album. To ni Pete v katerega sem se zaljubila. Nič ni privlačnega na moškem, ki je brezskrben," je še dodala starleta.