Pevka je lani izdala svoj peti studijski album Witness. Tega je najavila s singlom Swish Swish. Foto: Reuters
Pevka je lani izdala svoj peti studijski album Witness. Tega je najavila s singlom Swish Swish. Foto: Reuters

33-letnica je priznala, da je v album vložila veliko dela: "Doživela sem napade situacijske depresije in moje srce je bilo zlomljeno, ker – nevede – sem resno vzela reakcije občinstva in to se ni odzvalo tako, kot sem pričakovala ... To je zlomilo moje srce," je povedala pevka v intervjuju za avstralsko različico revije Vogue.

Toda ni pustila, da bi jo samopomilovanje uničilo. Izkušnjo je vzela za učno uro, kako prebroditi takšne ovire. "Glasba je moja prva ljubezen in mislim, da mi je vesolje sporočilo: 'OK, govoriš o ljubezni do sebe in avtentičnosti, zato te bomo postavili pred test in ti vzeli možnost, da se zatečeš v varen objem. Potem bomo videli, koliko se imaš res rada.'" je razložila Perryjeva.

Dejala je, da sta jo potrtost in odprtost do višje sile izpopolnili. "Dali sta mi nov temelj. Ne samo materialni, ampak duševni," je dodala pevka. 33-letnica je zaradi tega začela na novo ceniti ljudi okoli sebe. Aprila je sicer pevka spregovorila, kako ji je meditacija pomagala pri prebolevanju tesnobe.