Ime otroka slavnega para za zdaj še ostaja neznanka. Foto: Reuters
Ime otroka slavnega para za zdaj še ostaja neznanka. Foto: Reuters
Kim in Kanye sta bila presrečna, ko sta izvedela, da bosta postala starša deklice. Foto: Reuters

in raper Kanye West sta po poročanju tujih medijev postala starša deklice, ki je na svet prijokala pet tednov pred rokom.

32-letna Kim je rodila v "porodnišnici slavnih" Cedars-Sinai v Beverly Hillsu. "Kim se je sinoči počutila slabo in so jo odpeljali v bolnišnico, kjer je predčasno povila deklico," je dejal vir iz porodnišnice za Us Weekly.

Tako novopečena mati kot otrok, ki bi moral na svet prijokati na isti dan kot otrok vojvodinje Catherine - 11. julija, sta po poročanju medijev stabilnega zdravja. "Z njo je vse v redu in se počuti dobro," je še dodal vir za Us Weekly.

Dogodek je presenetil tudi 36-letnega raperja, ki je odpovedal zabavo ob težko pričakovani izdaji njegovega novega albuma Yeezus.

Starleta ter raperski mogotec in zaljubljenec v modo sta se začela sestajati aprila 2012. Decembra lani - le dan pred najdaljšo nočjo v letu - sta razglasila, da bosta postala starša. Februarja pa ju je razveselila novica, da pričakujeta deklico. Tuji mediji so se ob tem že razpisali, da bo hčerka ena izmed najbolje oblečenih otrok v Hollywoodu.
Po ločitvi, rojstvo
Kim je sicer še pred tedni polnila rumene stolpce zaradi svoje dokončne ločitve z nekdanjim možem Krisom Humphriesom. Zvezdnica resničnostnih šovov in NBA-košarkar sta svoj ločitveni boj končala po 536 dneh. V zakonu sta skupaj zdržala le 72 dni.

To je bil že drugi propadli zakon za Kim. Štiri leta je bila poročena z glasbenim producentom Damonom Tomasom.
Nova članica družine Kardashian
Družina Kardashian, katere prigode spremlja omenjeni resničnostni šov, se vztrajno širi. Kimina starejša sestra Kourtney ima dva otroka: triletnega sina Masona in hčer Penelope, ki se je rodila julija lani. Njuna mlajša sestra Khloe si z možem, košarkarjem Lamarjem Odomom, že nekaj časa prizadeva za naraščaj. Tu je še najmlajši Kardashian - Rob, ki so ga pred časom povezovali s pevko Rito Oro. Njihova mama Kris ima z nekdanjim atletom Bruceom Jennerjem še najstniški hčerki Kendall in Kylie.