Ločitev je bila po besedah Mary-Kate nujna. Foto: EPA
Ločitev je bila po besedah Mary-Kate nujna. Foto: EPA

O nenadni ločitvi para, ki je bil na videz srečno poročen pet let, je vedno več informacij. Nekdanja igralka in francoski bankir, polbrat nekdanjega francoskega predsednika, se ločujeta po tem, ko je Mary-Kate Olsen vložila nujni nalog za ločitev, saj naj bi ji Sarkozy grozil, da jo bo vrgel iz stanovanja.

Kot razkrivajo viri portala Page Six, naj bi razdor sprožil Sarkozyjev odnos do nekdanje žene Charlotte Sarkozy, s katero ima dva otroka. Zahteval naj bi namreč, da se Charlotte skupaj z otrokoma v času pandemije preseli v njuno vilo, kjer naj bi bili varnejši. Kot kaže, pa je bila to kaplja čez rob, ki je sprožila ločitveni spor.

Olivier Sarkozy z nekdanjo ženo Charlotte. Foto: AP
Olivier Sarkozy z nekdanjo ženo Charlotte. Foto: AP

Sarkozy je bil sicer izjemno prijateljski z nekdanjo ženo, s katero sta se dogovorila, da njuna ločitev ne bo vplivala na njuna otroka. Mary-Kate Olsen je prav tako sodelovala pri njuni vzgoji in bila z otrokoma v dobrih odnosih, a stalna prisotnost moževe nekdanje žene je bila zanjo očitno preveč.

"Morda imajo Francozi drugačno predstavo o družinskem življenju, in čeprav ima Mary-Kate zelo rada Olivierova otroka, ni prenesla življenja z nekdanjo ženo" je povedal neimenovani prijateljski vir, ki je blizu družini. "V trenutku, ko je Mary-Kate stopila čez prag, so se na dvorišče pripeljali Olivierova mama, otroka in nekdanja žena."

Drugi vir, ki prav tako dobro pozna družino, pa pravi, da se je par oddaljeval že nekaj časa. "Razumem Olivierovo željo, da zaščiti svojo družino pred pandemijo. Charlotte je večkrat noč preživela v njuni vili skupaj z otroki. To je bil le prikladen izgovor za nekaj, kar se bi tako ali tako zgodilo."