Za koliko časa se nam bo Mileyjin nastop zapisal v spomin? Foto: Reuters
Za koliko časa se nam bo Mileyjin nastop zapisal v spomin? Foto: Reuters

20-letna pevka, ki je svojo pot med zvezde začela kot Disneyjeva najstnica Hannah Montana, je na podelitvi nagrad 'nadomestila' Lady Gaga, ki je pred tem veljala za 'dežurno provokatorko'. Miley se je na odru pojavila oblečena v živalski bodi, obdana s kupom poplesujočih medvedkov. Nato se je preoblekla v bikini kožne barve in izzivalno plesala ob pevcu Robinu Thicku.

Intervju za televizijo MTV je mlada pevka sicer posnela že tri dni po zloglasnem nastopu, delček pogovora pa so razkrili šele zdaj. V intervjuju je dejala, da se na negativne komentarje o nastopu ne ozira, sicer pa pravi, da ni edina, ki je naredila kaj takšnega: "Madonna je to storila, Britney tudi. Vsakič si želiš, da bi z nastopom na podelitvi videonagrad pisal v zgodovino."

Madonna je tako leta 1984 na odru zaplesala in se zvijala po tleh v poročni obleki, medtem pa pela pesem Like a Virgin. Britney Spears pa je svojo 'umazano' plat pokazala med nastopom leta 2000 v prosojni opravi. Prav ti dve zvezdnici sta poskrbeli še za en zapomnljiv nastop, ko sta se leta 2003 na odru poljubili, poroča Los Angeles Times.

Miley je dejala, da sta z Robinom že od začetka vedela, da bosta poskrbela za legendaren nastop. "Neverjetno pa je to, da ljudje o tem govorijo še tri dni po nastopu. Preveč razmišljajo o tem. Bolj razmišljate o tem, kot sem jaz, ko sem to počela. Pravzaprav sploh nisem razmišljala, ampak sem le bila to, kar sem," je dodala pevka.

Spodaj si lahko ogledate tri zloglasne nastope.