K zmagi je pripomoglo tudi izklesano telesce Matthewa McConaugheyja. Foto:
K zmagi je pripomoglo tudi izklesano telesce Matthewa McConaugheyja. Foto:

37-letni McConaughey je tako premagal mnoge lepe in samske zvezdnike - Zacha Braffa, Jaka Gyllenhaala in Justina Timberlaka, na lestvico pa sta se uvrstila tudi britanska princa Harry in spet samski William. Ženske Matthewa obožujejo predvsem zaradi njegovih fotografij zgoraj brez, ki pogosto pridejo v javnost.

Svetlolasec namreč uživa v telovadbi na plaži, rad se nastavlja soncu, fotografije njegovega rahlo oznojenega telesa pa ženske dobesedno spravljajo v ekstazo. O hordi oboževalk, ki na vroči losangeleški plaži spremljajo vsak njegov gib, je trenutno samski Matthew povedal: "Tisti regiment, ki me ves čas spremlja, me sploh ne moti. Sploh jih ne opazim. Preprosto živim svoje življenje. Zakaj bi se sploh oziral nanje? Zame je pomembno le to, da se najmanj enkrat na dan dobro oznojim, drugo me ne zanima."

Igralca so, odkar se je razšel s špansko igralko Penelope Cruz, videli z več ženskami, a z nobeno ni zdržal dlje časa. Lani je naslov "bachelor of the year" dobil zmagovalec ameriškega glasbenega tekmovanja American Idol, Taylor Hicks.