Širši javnosti se je Cameron Diaz predstavila v filmu Maska, v katerem je zaigrala ob Jimmu Carreyju. Foto: Reuters
Širši javnosti se je Cameron Diaz predstavila v filmu Maska, v katerem je zaigrala ob Jimmu Carreyju. Foto: Reuters
Lani so se pojavile govorice, da si želita z Maddnom posvojiti otroka. Foto: Reuters

Marca je potrdila, da se poslavlja od igralske kariere. Govorice, da bo obesila kariero na klin, so se pojavile, ko je o njenih načrtih spregovorila njena soigralka v filmu To sladko bitje (Sweetest Thing) Selma Blair.

"Rekla mi je: 'Končala sem s tem.' Saj ji ni treba več snemati filmov. Ima precej lepo življenje in ne vem, kaj bi jo prepričalo, da se vrne. Srečna je," je povedala Blairova v intervjuju za Vanity Fair. Blairova je nato zanikala svoje besede prek Twitterja, a vseeno so se na koncu izkazale za resnične.

Igralka se je umaknila z oči javnosti leta 2015, ko se je poročila s članom skupine Good Charlotte Benjijem Maddnom. Pred letom dni se je hvalila v pogovoru z Gwyneth Paltrow za njeno spletno stran GOOP, da je Madden ljubezen njenega življenja. Diazova je na poroko čakala vse do svojega 41. leta. "Težava je bila v tem, da prej nisem spoznala moškega, ki bi ga lahko imela za prihodnjega moža. Imela sem fante. Toda res je velika razlika med fantom in možem, veste. Zdaj imam moža, ki je moj življenjski partner," je pojasnila igralka.

Cameron Diaz se je v zadnjih letih osredotočila na skrb za zdravje in izdala dve knjigi. Diazova, ki je veljala za eno izmed najboljše plačanih hollywoodskih igralk, je našla svoj mir daleč stran od kamer. Stik s Hollywoodom še ohranja prek svojih prijateljic, med katerimi je tudi njena soigralka iz filma Čarlijevi angelčki Drew Barrymore.