Serena in Alexis sta se poročila. Foto: Reuters
Serena in Alexis sta se poročila. Foto: Reuters

Po poročanju ameriških medijev je bila poroka, ki je potekala v centru sodobnih umetnosti v New Orleansu, v slogu Disneyjeve klasike, Lepotice in zveri.

Na eni izmed največjih porok iz sveta šovbiznisa, na katero sta zaljubljenca povabila 200 ljudi, niso manjkali znani obrazi - Beyonce, Kim Kardashian, Eva Longoria, Kelly Rowland, Ciara, Caroline Wozniacki in Anna Wintour so le nekatere imena, ki so polepšala Serenin in Alexisov dan.

Fotografije za zdaj niso obšle družbenih omrežij, saj naj bi Serena in Alexis prepovedala uporabo mobilnih telefonov na poroki. Ekskluzivne fotografije s poroke naj bi objavili v modni reviji Vogue.

Poroka naj bi mladoporočenca stala več kot milijon ameriških dolarjev.

Novico, o kateri se je šušljalo že nekaj časa, pa je potrdil tudi trener nekdaj najboljše igralke na svetu Patrick Mouratoglou, ki je Williamsovi čestital na Instagramu in ji zaželel "odlično poroko, fantastično zabavo in srečno življenje z Alexisom Ohanianom".

Par, ki se je pred dvema mesecema razveselil rojstva prvorojenke Alexis Oympie, je decembra lani sporočil veselo novico, da sta se po 15 mesecih videvanja zaročila.

Serena je sicer napovedala, da se bo na teniška igrišča vrnila na igrišča do Australian Opna v začetku prihodnjega leta.

Meet Alexis Olympia Ohanian Jr. You have to check out link in bio for her amazing journey. Also check out my IG stories

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Sep 13, 2017 at 6:39am PDT