V javnost so pricurljale podrobnosti o njuni predporočni pogodbi. Foto: EPA
V javnost so pricurljale podrobnosti o njuni predporočni pogodbi. Foto: EPA
Katie Holmes
Nekdanjo zvezdnico Simpatij je v njeni najnovejši filmski vlogi mogoče videti golo. Foto: EPA

Holmesova in Cruise sta namreč podpisala predporočno pogodbo, ki mladi igralki zagotavlja tri milijone dolarjev za vsako leto zakona s Tomom, kar bo obveljalo, če bosta poročena manj kot 11 let. Če pa bi zakon trajal dlje, bo, kot nalaga kalifornijski zakon o delitvi premoženja med nekdanjima zakoncema, temnolasi Katie pripadala polovica Tomovega celotnega premoženja, ki je ocenjeno na kar 400 milijonov dolarjev.

Novopečena starša naj bi se poročila še letos, že nekaj časa pa krožijo govorice, da bi se Katie obupno rada poročila z igralcem, da bi se, če se kdaj razideta, lahko uspešno potegovala za skrbništvo nad hčerko Suri. Strokovnjaki namreč predvidevajo, da bi bila, če bi se Katie s Tomom sprla zdaj, porota vsekakor na Cruisovi strani, saj je veliko bolje preskrbljen.

Sicer pa se zadnje dni veliko govori o golem prizoru iz Katiejinega novega filma Thank You For Smoking, v katerem igra vlogo raziskovalne novinarke. Ta konča v postelji z lobistom za tobačno industrijo, ki ga igra Aaron Eckhart. Njen bodoči soprog naj bi namreč zahteval, da omenjeni prizor, ki je po besedah režiserja Jasona Reitmana "zelo humoren", iz filma izrežejo. Tako so na festivalu Sundance film predvajali brez omenjenega prizora, na filmskem festivalu v Torontu pa je bilo bodočo gospo Cruise mogoče občudovati v Evinemu kostumu. Zdaj se v medijih pojavljajo ugibanja, kaj se je pravzaprav zares zgodilo s filmskim trakom, saj so iz producentske hiše Fox Searchlight sporočili, da niso ničesar spreminjali.