Veselo novico je razkrila na Instagramu in Twitterju, kjer je objavila črno-belo fotografijo ‒ na njej sta zaljubljenca nasmejana, v ospredju pa je zaročni prstan. "Rekla sem da," je pripisala k fotografiji.

Heidi in Tom sta zaročena. Foto: AP
Heidi in Tom sta zaročena. Foto: AP

Neimenovani vir je za ameriški People pred kratkim dejal, da je Heidi zaljubljena do ušes.

Govorice, da sta 45-letna Heidi in 29-letni Tom par, so se pojavile marca, ko sta se poljubljala na snemanju resničnostne oddaje America's Got Talent, skupaj pa sta se z roko v roki prvič sprehodila po rdeči preprogi dobrodelnega dogodka amfAR v Cannesu maja letos.

Manekenka je v intervjuju za InStyle komentirala tudi razliko v letih. Razkrila je, da za njiju to nikakor ni težava – je pa to težava za druge ljudi. "Zadnje čase me drugi precej bolj opominjajo na mojo starost, kot to počnem sama."

"Moj fant je kar nekaj let mlajši od mene in veliko ljudi me o tem sprašuje in pod vprašaj postavlja to mojo odločitev. To je edinkrat, ko me drugi opozarjajo na mojo starost, in moram zanjo odgovarjati," je še pojasnila in dodala, da se ona in Tom s starostno razliko ne ukvarjata ravno preveč.

Poudarila je, da poskušata živeti srečno in se ne preveč ukvarjati s tem, kaj si mislijo drugi. "Od tega samo dobiš več gub."

To bo njen tretji zakon ‒ bila je poročena s stilistom Ricom Pipino in pevcem Sealom, s katerim ima tri otroke. V zvezi z italijanskim mogotcem Flaviom Briatorejem se ji je rodila še hčerka, ki pa je Briatore ni priznal, pozneje jo je posvojil Seal.