Romeo se z očetom Davidom redno udeležuje velikih teniških turnirjev - za zdaj še v vlogi gledalca. Foto: Reuters
Romeo se z očetom Davidom redno udeležuje velikih teniških turnirjev - za zdaj še v vlogi gledalca. Foto: Reuters
Romeo Beckham
Z mladim Beckhamom si je teniške žogice izmenjeval tudi Andy Murray. Foto: Reuters

"Romeo je zelo nadarjen otrok. Tenisa ne trenira dolgo, toda mislim, da je pokazal precej potenciala," je dejal Dimitrov v videoposnetku, ki ga je delil na družbenem omrežju Instagramu. Bolgar se trenutno mudi v Wimbledonu, kjer je že preskočil prvo oviro – premagal je Argentinca Diega Schwartzmana. Vmes pa si je vzel čas tudi za mladega Beckhama.

Romea je na posebni trening z Dimitrovim peljala kar njegova mama Victoria, ki je vse skupaj tudi dokumentirala in objavila na Instagramu. A ni naključje, da Romeu svetuje trenutno enajsti igralec na lestvici ATP, saj že nekaj časa prijateljuje z družino Beckham.

"Hotel sem narediti nekaj lepega zanj. On je prišel že na nekaj mojih dvobojev. Vesel pa sem tudi, da sem lahko preživel nekaj trenutkov z Victorio in bolj podrobno spoznal njeno družino," je še dodal Dimitrov po pisanju tiskovne agencije Reuters.

Dimitrov je v preteklosti polnil rumene medije zaradi svojih odmevnih zvez z zvezdnicami, kot sta pevka Nicole Scherzinger in tenisačica Maria Šarapova.